Informàtica i telecomunicacions formen la telemàtica

Qui som

Som una empresa familiar composada de dos germans, hem anat adaptant-nos als canvis que ha sofert les noves tecnologies, en les arts gràfiques que son els nostres inicis al 1996 i que continuem amb aquesta activitat i els canvis tecnològics que ha sofert el sistema en aquests vint anys, vam posar en marxa la activitat informàtica al 2010. Tots aquests anys ja estavem reparant impresores i equips informàtics propis però vam decidir profunditzar més. Hem estudiat i après sobre xarxes i reparacions per estar a la vanguarda de la demanda, tant en informàtica com en telecomunicacions. Oferim varis serveis i estem aprenent de nous per tal d'oferir serveis adaptats a les necessitats de cada client.

Som operadors d'internet WISP, telefonia mòbil i fixa

Tenim el servei d'atenció al client les 24/7 dies de la setmana. Nosaltres responem quan més o necessites, a qualsevol hora si tens contractat algún servei nostre. Si ets dels usuaris que necessita parlar amb el gerent de feina, nosaltres estem disponibles.

INTERNET AÈRI

Mitjançant radioenllaços propis, podem oferir internet d'alta velocitat.

TELEFONIA FIXA

Operem en telefonia VOIP mitjançant internet. Tramitem portabilitats nosaltres mateixos.

TELEFONIA MÒBIL

Operem dins la xarxa de Movistar i Orange. Som col.laboradors de la companyia Orange, tramitem altes i portabilitats. També tenim un servei de recàrregues.

Perquè nosaltres?

El fet que siguem nosaltres dos agilitza qualsevol gestió i planificació que s'hagi de fer. Amb nosaltres parlaràs directament amb el gerent. No és el mateix parlar amb una secretaria, un comerical, un treballador, la diferència que marquem nosaltres és d'usuari a gerent, de gerent a usuari.

Serveis telemàtics

Fem la teva web a la teva mida i gestionem tot l'entorn web.
Ja fa 10 anys que estem en el sector informàtic i tecnològic, havent estudiat el CCNA de cisco, abarcant xarxes i informàtica.
Disposem de servei tècnic propi, reparem a les nostres instal.lacions els dispositius espatllats.
Tenim la nostra botiga aprop teu, ens podràs trobar al carrer major i t'atendrem el millor possible.

La nostra experiència

Desarroll web i aplicacions
40% Complete (success)
Telecomunicacions
40% Complete (success)
Reparacions
40% Complete (success)
Atenció al client
40% Complete (success)

ELS GERENTS


Iñaki

Iñaki Ortiz

Gerent
Juanjo

Juanjo Ortiz

Gerent