Internet fibra aèria

Qualitat de servei

Tenim un sistema ininterrumput d'internet, què vol dir això? Per exemple en altres companyies quan hi ha averies et quedes sense internet, doncs amb nosaltres això no passa amb el nostre sistema que en cas d'averia principal no et quedes sense internet, en casos de que necessitis que no hi hagi talls.

Particulars

Donem servei a usuaris normalment descontents amb les grans companyies, una mala atenció al client i les factures tendeixen a pujar al.legant millores en el servei, etc. Nosaltres donem la velocitat adecuada que necessita cada usuari.

Empreses

Tenim una tarifa especial per a empreses, la de 100Mb de baixada i 20Mb de pujada, més que suficient per la actual demanda. Inclou la creació de la seva pàgina web complerta, i el posterior manteniment. Cobrim les seves necessitats en comunicacions.

Entitats públiques

Donem servei a entitats públiques per a desplegament de xarxa wifi pública o serveis relacionats amb conectivitat. També esdeveniments esportius.


Llicències antivirus

Instal.lem llicències antivirus gratuïtes als clients d'internet al seu ordinador, tauleta o telèfon mòbil. Fiquem Kaspesky antivirus, considerat el millor antivirus del mercat.

Reparacions gratuïtes

Els usuaris d'internet també tenen les reparacions gratuïtes del seu ordinador, tauleta o telèfon mòbil. Reparació de hardware a part.

Avaries 24 hores

Quan més ho necessites estem disponibles a qualsevol hora inclús en dies festius.

Internet simètric

Si necessites el mateix de baixada que de pujada, també et podem oferir aquesta possibilitat.

Pressupostos a mida

La novetat que fem nosaltres es que fem el pressupost a mida. Abans donaves un preu calculant les hores. Nosaltres te'l donem aproximat pero a l'hora de fer la feina contem les hores reals i llavors modifiquem el preu en vers les hores treballades.

Hotspots

Instal.lem punts d'accès gratuïts en lloc públics, on hi ha massificació de gent o simplements per events.COBERTURA D'INTERNET DIRECTA

Disposem de cobertura indirecta a la província de Lleida, consúlta'ns.