Radio enllaços punt a punt

Servei a empreses i particulars

Ampliem la teva cobertura d'internet, ja sigui a la teva empresa o casa teva. Si tens dos ubicacions i vols fer arribar el teu internet d'un lloc a l'altre, pots aprofitar una conexió i estalviar diners amb aquesta opció.

Punt a punt

Enllaços entre seus de treball, entre un domicili i un altre, podem realitzar enllaços d'alta capacitat, el que necessites.

Estudi cobertura

Fem un estudi de l'espectre radio-elèctric per optimitzar la conexió, fent un enllaç òptim per la conexió sol.licitada.

Banda llicenciada

Desplegament de enllaços punt a punt per a empreses que necessitin gran caudal i estabilitat en les conexions.


MARQUES AMB LES QUE TREBALLEM.

ubiquiti networks

Connexió de tot, a tot arreu. Desenvolupa plataformes de productes de xarxes d'alt rendiment. Les innovacions tecnològiques amb tecnologia Ubiquiti proporcionen un rendiment superior, disseny mecànic intel·ligent i facilitat d'ús.

cambium networks

Creeu ràpidament la connectivitat personalitzada amb les millors solucions sense fil de l'empresa que s'adaptin a les vostres necessitats evolutives.

mikrotik

MikroTik és una empresa letona que va ser fundada el 1996 per desenvolupar routers i sistemes ISP sense fils. MikroTik ara proporciona maquinari i programari per a la connexió a Internet a la majoria de països del món.

albentia

Radioenllaços de gamma professional de 35 a 180 Mbps nets, disponibles a la banda completa de 5GHz i banda llicenciada de 3.5GHz. Gran abast, protecció contra interferències, fàcil instal·lació i alta eficiència al millor preu.

radwin

Aplicacions de potència de solucions de RADWIN incloent accès a banda ampla empresarial i residencial, backhaul, connectivitat privada a la xarxa, transmissió de videovigilància i lliurament de banda ampla per a trens i metro.

rf-elements

La tecnologia d'elements de RF ofereix una solució ràpida, massiva i escalable, sense deixar de banda el problema de la contaminació de RF, l'ús adequat de l'espectre i el creixement sostenible. L'enfocament únic fa que la tecnologia d'elements de RF sigui excel·lent a l'hora de rebutjar el soroll, eliminant la pèrdua del sistema de RF i aconseguint una escalabilitat massiva de xarxes sense fils.