Seguretat informàtica

Solucions amb seguretat per a particulars i empreses

Les grans amenaces que sorgeixen el dia a dia s'han de preveure, estudiar i aplicar la correcta prevenció en cas de sofrir un atac. Estem en constant estudi de les amenaces que naveguen cada dia més per internet, un món a part del real on la ciberdelinqüència té un gran impacte sobre la nostra economia. Cal estar ven previnguts i si encara no has sofert cap atac, no ets concient del perill que hi ha. Molts clients nomès reaccionen quan el sofreixen i llavors es donen compte que han set estafats i ja és massa tard.

backup

BACKUPS

Compleix amb GDPR i amb els teus clients. Solució clau en mà de tipus Baas (Backup as a Service) per gestionar les còpies de seguretat de la seva empresa. Gestioni les seves còpies en local o en el cloud de forma automàtica i per a organitzacions de qualsevol mida.

recuperació dades

RECUPERACIÓ DE DADES

Si has patit una incidència important en les teves dades, ja sigui amb un disc dur o un pen drive, podem recuperar les dades del dispositiu.

auditories

AUDITORIES

Fem una auditoria de les seves xarxes, tant físiques com inal.làmbriques per garantir la seva seguretat. Actualment el router de les principals operadores es poden vulnerar. Nosaltres sabem com fer més segura la teva navegació i evitar possibles intrusos a la teva xarxa.


TIPUS D'INFECCIONS I AMENAÇES

VIRUS

Un virus informàtic és un programa o un fragment de codi que es carrega en el seu equip sense el seu coneixement o permís. Alguns virus són simplement molestos, però la majoria dels virus són destructius i estan dissenyats per a infectar i prendre el control de sistemes vulnerables.

malware

MALWARE

"Malware" és una forma abreujada del terme anglès "malicious software" (programari maliciós) i està dissenyat per causar danys a equips independents o connectats en xarxa. Generalment ralentitza l'ordinador i l'infecta amb publicitat.

spyware

SPYWARE

El spyware o programa espia és un malware que recopila informació d'un ordinador i després transmet aquesta informació a una entitat externa sense el coneixement o el consentiment del propietari de l'ordinador.

phishing

PHISHING

El phishing és una tècnica d'enginyeria social utilitzada pels delinqüents per obtenir informació confidencial com noms d'usuari, contrasenyes i detalls de targetes de crèdit fent-se passar per una comunicació fiable i legítima.

ransomware

RANSOMWARE

Un ransomware (de l'anglès ransom, 'rescat', i ware, per programari) és un tipus de programa nociu que restringeix l'accés a determinades parts o arxius del sistema infectat, i demana un rescat a canvi de treure aquesta restricció. Alguns tipus de ransomware xifren els arxius del sistema operatiu inutilitzant el dispositiu i coaccionant a l'usuari a pagar el rescat.

worms-gusanos

WORMS

Els cucs informàtics es propaguen d'ordinador a ordinador, però a diferència d'un virus, té la capacitat a propagar sense l'ajuda d'una persona. El més perillós dels worms o cucs informàtics és la seva capacitat per replicar-se en el sistema informàtic, de manera que un ordinador podria enviar centenars o milers de còpies de si mateix, creant un efecte devastador a gran escala.