Videovigilància IP

Aprofita el video per a millorar la gestió de la teva seguretat

La nostra cartera de productes abasta opcions de vídeo vigilància analògiques, d'IP i híbrides que es poden integrar de forma perfecta en la seva arquitectura ja existent per ajudar a dissuadir i prevenir el crim. Això crea un entorn de treball més segur per protegir els seus clients i empleats, garantint així la continuïtat del negoci.

cameres wifi

IP

Aquests sistemes ofereixen detecció de moviment, que facilita al sistema posar-se en estat d'alerta quan alguna cosa es mou davant de les càmeres. La claredat de les imatges ha de ser excel·lent, ja que es pot transformar de nivells foscos a clars ... Totes aquestes qualitats fan que les solucions CCTV instal·lades per I&T Ortiz ofereixin el màxim nivell de confiança.

cameres

Analògic

Si vols disposar d'un equip que t'ofereixi la major seguretat en l'accés al teu immoble, aquest terminal és una de les millors opcions. No obstant això, nosaltres podem realitzar un estudi per seleccionar quin és el sistema que millor es pot adaptar al teu espai, atenent a les teves necessitats.

biometría

Biometria

La seguretat és una de les qüestions que més preocupen a moltes persones, especialment quan es tracta del propi habitatge. A la nostra empresa ens encarreguem de la instal·lació de diferents sistemes de videovigilància per controlar els accessos a tot tipus d'immobles, ja siguin habitatges, comunitats de veïns, locals, oficines, etc.


SERVEIS RELACIONATS

Software

Li oferim solucions que s'ajusten a l'evolució del mercat, com a sistemes analògics, basats en IP i híbrids, amb gravació i emmagatzematge de vídeo de forma independent o totalment integrat en una xarxa.

Video

Les tecnologies d'anàlisi de vídeo li permeten identificar automàticament amenaces. Oferim solucions integrades d'anàlisi de vídeo

Suport mòbil

Tot el seu material de vídeo està accessible, i es pot buscar i veure amb dispositius mòbils, el que significa que pot gaudir de la monitorització remota.

Control accessos

Previngui l'accés no autoritzat o restringeixi l'accés a àrees sensibles de les seves instal·lacions amb sofisticats punts de control d'accés. Alhora recopili i analitzi el tràfic de persones amb els nostres sistemes de control d'accés. Això inclou control d'accés a vehicles, així com la gestió d'informació crítica i el desplegament de personal en situacions d'emergència

Seguretat als garatges

Espanya és el tercer país d'Europa on més cotxes es roben, 425 vehicles robats al dia o el que és el mateix: un cotxe robat cada tres minuts i mig. Tot i que encara estem lluny de les esgarrifoses xifres dels Estats Units, on es roba un vehicle cada 44 segons, els 155.500 cotxes robats cada any a Espanya, suposen un dels principals motius pels quals incrementar les mesures de seguretat en els garatges.